Prognoze! Dzimšanas datuma pēdējais cipars paredzēs jūsu nākotni uz 5 gadiem. Īpaši svarīgs ir 2024. gads.

Dzimšanas datuma pēdējais cipars precīzi paredzēs jūsu nākotni uz 5 gadiem. Īpaši svarīgs ir 2024. gads – tas ar kodu 8 ir naudas kanāls.

Paskaties pats!
Numeroloģijā nav sīku detaļu. Mazākais mainīgais lielums var ļoti ietekmēt noteiktu periodu un pat pagriezt visu cilvēka dzīvi citā virzienā.

Iespējams, esat ievērojuši, ka, pieņemot citu vārdu vai mainot uzvārdu, cilvēka personība iegūst citas iezīmes: mainās raksturs un paradumi; Parādās iezīmes, kas nekad agrāk par sevi nav kļuvušas zināmas.

Ko mēs varam teikt par tādiem faktoriem kā skaitļi dzimšanas datumā: tas ir avota kods, kas satur tonnas informācijas par mums, kaut kas līdzīgs DNS ķēdei, ko zinātnieki vēl nav iemācījušies pilnībā atšifrēt (atšķirībā no numerologiem ar to detalizēta mūsu dzimšanas datumu atšifrēšana).

Informāciju par to var iegūt, veicot dažas vienkāršas manipulācijas ar dzimšanas datuma pēdējo ciparu.

Ziņas beigās es jums pastāstīšu, kas tieši šim nolūkam ir jādara, bet tagad ķersimies pie dekodēšanas. Lai to izdarītu, paņemiet savu dzimšanas gadu, apskatiet pēdējo skaitli un atrodiet tā aprakstu zemāk esošajā sarakstā. Prognoze ir nākamajiem 5 gadiem.

0 – polaritāte: visu vai neko

Periods paies saskaņā ar devīzi “ko tu izstaro, to saņem”. Dzīve tev būs sava veida spogulis, kas atspoguļos tavu iekšējo stāvokli. Ja jūs mīlat sevi un apkārtējo pasauli, visi jūsu personības spēcīgākie un atjautīgākie aspekti izpaudīsies par 100 procentiem.

Ja jūs dzīvojat neziņas un kaislības enerģijās, jūs riskējat zaudēt visu, kas jums ir.

1 – Dominēšana: Karaliene vīriešu pasaulē

Periods paies spēcīgu vīrišķo enerģiju ietekmē. Neatsakieties no vīriešu palīdzības un patronāžas, it īpaši, ja strādājat ar vīriešiem vai esat viņiem pakļauts. Jūs esat tas magnēts, kuram tiek piesaistīti vislabākie vīriešu resursi: finansiāla palīdzība, dāvanas, uzmanība.

Tomēr neaizmirstiet: ja rīkosies nedraudzīgi, riteņos būs spieķis. No kā? No tiem pašiem vīriešiem!

2 – maģija: izpausme, dziedināšana, vēlmju piepildījums

Burvja enerģija un priesterienes spēks vadīs un noteiks nākamos 5 gadus. Ieklausies noslēpumos, iemācies pamanīt un saprast Visuma sūtītās zīmes.

Šajā periodā jūs atradīsiet gara biedrus, spēcīgas sievietes, kas pamācīs un atbalstīs.

Mēģiniet izdzīvot šo periodu labestības enerģijā, pretējā gadījumā jūs riskējat zaudēt draugus un pārvērst savus biedrus par sāncenšiem.

3 – mūza: māksla, iedvesma, radošums

Piedalies radošumā, uzbur sevī radošo dzirksti. Ar radošuma palīdzību jūs izpaudīsit sevi kā personību; caur viņu jūs iegūsit citi labumi: nauda, ​​atzinība, mīlestība, draudzība.

Ja jūs noraidīsit šo ceļu, jūs riskējat zaudēt ienesīgas iespējas un svarīgus cilvēkus.

4 – ezotērika: zināšanas par Visumu un sevi

Rahu enerģijas ir tas, kas jūs vadīs šajā laika periodā. Kas ir Rahu? Karma, tumsa, kas absorbē gaismu, atmaksa par nedarbiem.

Lai gūtu labus ienākumus, paļaujieties uz intelektuālo darbu. Ja izvēlēsities Visuma un savas dvēseles likumu izpratnes ceļu, nodarbosities ar garīgām praksēm, izpētīsiet ezotēriku un sevis pilnveidošanu, periods paies raiti un bagātīgi.

Lasi vēl: Finanšu horoskops janvāra vidum – kas sagaida Zodiaka zīmes

Ja šo laiku dzīvosi nedabiski, sagatavojies lieliem zaudējumiem un smagam fiziskam darbam.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment